Onze kleinschalige natuurlijke pensionstal biedt plaats aan vijf á zes paarden. Met 24/7 weidegang – ook in de winter – meerdere schuilmogelijkheden, onbeperkt kwalitatief goed hooi (geen kuil), natuurlijk weidebeheer, toezicht én individuele zorg bieden wij een fijn thuis voor je paard of pony.

Natuurlijke Paddock Paradise

De brede zandtrack rondom het gehele perceel nodigt uit tot natuurlijk en veel bewegen. Daarnaast is er een groot verhard plein zodat de paarden droge hoeven houden, ook bij nat weer. De grond van de schuilstal in het land en bij de hooipunten is ook verhard. De weides worden niet bemest en de paarden hebben geen ijzers. Mest wordt door ons iedere dag verwijderd. 

Omdat wij de dagelijkse verzorging helemaal van je overnemen, heb je zelf alle tijd om te rijden of lekker met je paardje bezig te zijn. Nieuwsgierig? Kom gerust een keertje kijken.

Trektochten en VeluweTrail

De Veluwe leent zich uitstekend voor het maken van trektochten te paard. Urenlang rijden door de uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen zonder een mens tegen te komen. De Zilverdas in Vaassen is een prima overnachtingsadres tijdens je tocht! Je paard kan in de wei of in een stal (met hooi), al naar gelang jullie wensen. Zodat je de volgende dag weer fit en uitgerust op pad kunt om de volgende kilometers te rijden. Hoog Soeren, Uddel, Vierhouten, Epe, Garderen, Elspeet, Hoenderloo zijn allemaal plaatsen die binnen een dag rijden te bereiken zijn. Onze accommodatie is gelegen aan de Veluwetrail. Er zijn fietsen aanwezig zodat je makkelijk even boodschappen in het dorp kunt doen of even iets eten. Kijk voor meer informatie over het huren van ons gastenhuisje hier. Of slapen jullie liever in een tent tussen de paarden? Kijk dan even hier. 

Tarieven

Pensionstalling: € 375 euro per maand volpension
Revalidatie: prijs in overleg
Overnachten met je paard: € 15,- per nacht per paard. Keuze uit stal of wei. Inclusief stro en hooi.
Logeeradres voor je paard: 25,- euro per paard per nacht.