Op ons terrein staat een gezellig ingericht 2-persoons gastenhuisje voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Het huisje kan het gehele jaar gehuurd worden. Het sfeervol ingerichte gastenhuisje staat los van het woonhuis, heeft veel privacy en heeft een eigen ingang. De slaapkamer is ingericht met 2 luxe boxspringbedden. De woonkamer beschikt over een televisie en heeft openslaande deuren naar het grote privéterras aan de vijver. De keuken is volledig ingericht met een gaskookplaat en koelkast. Aparte wc. De Zilverdas is gelegen op loopafstand van het gezellige dorp Vaassen en Kasteel Cannenburch, maar ook op loopafstand van de bossen en heide, ruimte en rust. Direct vanuit het huisje kun je lange wandelingen maken door de weilanden, het bos en op de hei.

Wandelen

Het huisje direct aan het Maarten van Rossum pad gelegen, het lange afstandswandelpad (LAW) van Den Bosch naar Ommen vica versa. Ook kun je direct vanuit het huisje het Veluwe Zwerfpad oppakken, gemarkeerd door de geel-rode markering. Bovendien ligt De Zilverdas aan de rand van de Kroondomeinen, één van de grootste natuurgebieden van ons land en van oudsher het jachtgebied van de familie Oranje-Nassau. De Zilverdas is dan ook een prima uitvalsbasis voor urenlang wandel- en fietsplezier.

Paardrijden

Te paard bent je zo op de Gortelse heide en rij je door de museumdorpjes Niersen en Gortel. Honden zijn uiteraard meer dan welkom en je kunt ook je paard meenemen. De uitrijmogelijkheden zijn geweldig! De Zilverdas is gelegen aan de Veluwetrail. En wil je even wat anders doen dan paardrijden, dan passen wij op je paard en kun je lekker uit eten gaan of winkelen in een van de nabijgelegen sfeervolle steden zoals Apeldoorn, Zwolle of Deventer.

Wij zijn een paard natuurlijke pensionstal, wat betekent dat onze paarden niet op stal gaan in de nacht maar dag en nacht in een paddock paradise leven. Voor de gastpaarden zijn er wel 2 stallen beschikbaar mocht je je paard liever ‘s nachts op stal zetten. Ook is er een afgezet stuk weide beschikbaar en er is altijd genoeg goed hooi. Klik hier voor meer informatie over de tarieven.

Dit zeggen onze gasten:

Wat een fijne plek om tot rust te komen! Alles is goed verzorgd en schoon

Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen

Heel veel wild gespot: herten, reeën, wilde zwijnen, ijsvogel en een mooie vos

Heerlijk terras in de zon aan de rand van de vijver

Het huisje is van alle gemakken voorzien en ligt in een zeer rustige omgeving.