Honden

Logeeradres

Ga je op vakantie of kun je om een andere reden tijdelijk niet voor je hond zorgen? Wij zorgen dat je hond hier een fijne vakantie zal hebben.

 
Net als thuis
Elke dag een aantal korte en één lange wandeling. Heerlijk los op het erf, bij slecht weer of tijdens de nacht bij ons binnen in het woonhuis. Géén kennels of hokken. Wij houden het kleinschalig en er zullen maximaal 5 á 6 honden tegelijk aanwezig zijn. Eigen voer meebrengen heeft onze voorkeur, evenals een eigen mandje. Vaccineren is niet nodig.
 
Op hun gemak
Als je voor het eerst komt, zullen we eerst een kennismaking afspreken. Het liefst maken we samen een korte wandeling om elkaar te leren kennen. Als het voor beide kanten goed voelt, maken we een afspraak voor twee wendagen. Als dit ook goed gaat, kunnen we de logeerperiode afspreken. Informeer bij Nelleke voor de mogelijkheden.
 
Hondenvakantie
Het allerbelangrijkste vinden wij dat je hond het fijn heeft. Hij of zij moet het als een hondenvakantie ervaren. Onze ervaring is dat dit ook lukt. Ze komen hier graag en genieten van de ruimte, rust en vrijheid. Na een aantal dagen zijn ze echt op hun gemak en gewend aan de kleine roedel waar ze tijdelijk deel van uitmaken.

 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
Vachtverzorging

Elke hondenvacht heeft verzorging nodig. Of je hond nu kort, lang of ruw haar heeft, de vacht moet geplukt, geschoren of gekamd worden. Dat kunnen wij voor je doen, maar je kunt het ook zelf leren. Een praktische, diervriendelijke vachtverzorging staat bij ons voorop. Het gaat erom dat je hond zich er beter door gaat voelen en ontdaan wordt van zijn overtollige haar en/of klitten. Omdat we zo hondvriendelijk mogelijk trimmen, trimmen we niet langer dan goed is voor je hond en rekenen we een prijs per uur.

Zilversnacks

Ga je voor duurzaam, gezond, diervriendelijk en een heerlijke snack voor je hond, dan ga je voor Zilversnacks. Een biologische hondensnack door Nelleke opgehaald bij de slagen en daarna gedroogd. Het is vlees van de Veluwe, dus lokaal. De snacks zijn: duurzaam. Het orgaanvlees wordt vaak weggegooid, het is lokaal vee en lokaal geslacht. Ze zijn gezond. Geen toevoegingen en aan de lucht gedroogd in een voedseldroger voor een lange houdbaarheid. Ze zijn diervriendelijk (voor zover mogelijk) kleinschalige professionele slachter, biologisch rund of schaap of ree of hert van de Veluwe.   Vergoeding per zakje € 3. Bij 10 zakjes gratis verzenden. Je kunt ze bestellen door een mailtje te sturen of even te bellen. Of één grote papieren zak met dezelfde inhoud als 10 plastic zakjes.   We hebben ons assortiment uitgebreid met geelhaar, wat een heerlijke kluif is dat! Dit is biologisch spiervlees. Een beetje vergelijkbaar met bullepees. € 1,50 per stuk. Om te proberen krijg je bij een bestelling van een grote zak Zilversnacks van 30 euro of 10 kleine zakjes van 40 euro 2 stukken geelhaar gratis. Verzenden is gratis.

 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
Speuren

Wil je ook (leren) speuren met je hond? Dat kan! Speuren of zoeken hier op het erf, in ons aangrenzend bosje of in de prachtige omgeving hier. Onder begeleiding van Nelleke met als uitgangspunt het uitvinden wat jij en je hond leuk vinden en jullie band versterken.

 

Dit is in principe 1 op 1 maar kan ook met een klein groepje of met z’n tweeën. Het moet vooral leuk zijn! Neem contact op met Nelleke om de mogelijkheden te bespreken. De eerste keer is gratis als kennismaking.

Tarieven

Hondenlogeeradres dagtarief: 25 euro. Haal- en brengservice mogelijk voor 0,25 euro per km.

 

Trimmen/vachtverzorging: 30 euro per uur. Gemiddeld zal het 50 euro zijn.

Individueel advies / zelf leren hoe je je eigen hond trimt of de vacht het beste kan verzorgen 30 euro per uur.

 

Uitlaten: 15 euro per keer. Bij regelmatig uitlaten kunnen we een korting overleggen. Een wandeling van een uur is gebruikelijk, maar kan in overleg anders afgesproken worden. 

 

Speuren: 30 euro per keer, 5 keer 125 euro.