Honden

Logeeradres

Ga je op vakantie of kun je om een andere reden tijdelijk niet voor je hond zorgen? Wij zorgen dat je hond hier een fijne vakantie zal hebben.

 
Net als thuis

Elke dag een aantal korte en één lange wandeling. Heerlijk los op het erf, bij slecht weer of tijdens de nacht bij ons binnen in het woonhuis. Géén kennels of hokken. Wij houden het kleinschalig en er zullen maximaal 5 á 6 honden tegelijk aanwezig zijn. Eigen voer meebrengen heeft onze voorkeur, evenals een eigen mandje. Vaccineren is niet nodig.

 
Op hun gemak

Als je voor het eerst komt, zullen we eerst een kennismaking afspreken. Het liefst maken we samen een korte wandeling om elkaar te leren kennen. Als het voor beide kanten goed voelt, maken we een afspraak voor twee wendagen. Als dit ook goed gaat, kunnen we de logeerperiode afspreken. Informeer bij Nelleke voor de mogelijkheden.

 
Hondenvakantie

Het allerbelangrijkste vinden wij dat je hond het fijn heeft. Hij of zij moet het als een hondenvakantie ervaren. Onze ervaring is dat dit ook lukt. Ze komen hier graag en genieten van de ruimte, rust en vrijheid. Na een aantal dagen zijn ze echt op hun gemak en gewend aan de kleine roedel waar ze tijdelijk deel van uitmaken. 

 

 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
Vachtverzorging

De vacht van elke hond heeft in meer of mindere mate verzorging nodig. Dat kunnen wij voor je doen. Zowel bij ons in Vaassen als bij je thuis. Maar je kunt het ook zelf leren!  Het gaat erom dat je hond zich er beter door gaat voelen en ontdaan wordt van zijn overtollige haar en/of klitten. Het welzijn van het dier staat voorop. Om die reden trimmen wij niet langer dan goed is voor je hond. en rekenen wij een prijs per uur.

Zilversnacks

 • Text Hover

Zilversnacks: biologische hondensnacks

Zoek je een gezonde snack voor je hond, bestel dan de Zilversnacks. Ze zijn niet alleen heel erg lekker, maar ook gezond. Is je hond een moeilijke eter, meng dan wat kleine stukjes van de snack door het eten of geef een paar stukjes snack, dat helpt vaak al om je hond aan het eten te krijgen.

Nelleke heeft als hobby om biologisch orgaanvlees en wild van de Veluwe zelf te drogen. Het is puur vlees, zonder toevoegingen. Je kunt ze bestellen door een mailtje te sturen naar info@dezilverdas.nl.  Of bel even met Nelleke 06 – 426 25 724.  € 4,– per zakje. € 30,– voor 1 grote zak. Vanaf 10 zakjes gratis verzenden.  


Inmiddels is het assortiment uitgebreid met geelhaar: biologisch spiervlees dat vergelijkbaar is met bullepees. Wat een lekkere kluis is dat! Om te proberen krijg je bij een bestelling van een grote zak Zilversnacks van 30 euro of 10 kleine zakjes van 40 euro 2 stukken geelhaar gratis. Verzenden is gratis. 

 • Text Hover
 • Text Hover
Tarieven

Hondenlogeeradres dagtarief: 25 euro. Haal- en brengservice mogelijk voor 0,25 euro per km.

 

Trimmen/vachtverzorging: 30 euro per uur. Gemiddeld zal het 50 euro zijn.

Individueel advies / zelf leren hoe je je eigen hond trimt of de vacht het beste kan verzorgen 30 euro per uur.

 

Uitlaten: 15 euro per keer. Bij regelmatig uitlaten kunnen we een korting overleggen. Een wandeling van een uur is gebruikelijk, maar kan in overleg anders afgesproken worden.