Honden

Vachtverzorging

Elke hondenvacht heeft verzorging nodig. Of je hond nu kort, lang of ruw haar heeft, de vacht moet geplukt, geschoren of gekamd worden. Dat kunnen wij voor je doen, maar je kunt het ook zelf leren. Een praktische, diervriendelijke vachtverzorging staat bij ons voorop. Het gaat erom dat je hond zich er beter door gaat voelen en ontdaan wordt van zijn overtollige haar en/of klitten. Omdat we zo hondvriendelijk mogelijk trimmen, trimmen we niet langer dan goed is voor je hond en rekenen we een prijs per uur.

Zilversnacks

Ga je voor duurzaam, gezond, diervriendelijk en een heerlijke snack voor je hond, dan ga je voor Zilversnacks. Een biologische hondensnack door Nelleke opgehaald bij de slagen en daarna gedroogd. Het is vlees van de Veluwe, dus lokaal. De snacks zijn: duurzaam. Het orgaanvlees wordt vaak weggegooid, het is lokaal vee en lokaal geslacht. Ze zijn gezond. Geen toevoegingen en aan de lucht gedroogd in een voedseldroger voor een lange houdbaarheid. Ze zijn diervriendelijk (voor zover mogelijk) kleinschalige professionele slachter, biologisch rund of schaap of ree of hert van de Veluwe.

Vergoeding per zakje € 3. Bij 10 zakjes gratis verzenden. Je kunt ze bestellen door een mailtje te sturen of even te bellen. Of één grote papieren zak met dezelfde inhoud als 10 plastic zakjes. We hebben ons assortiment uitgebreid met geelhaar, wat een heerlijke kluif is dat! Dit is biologisch spiervlees. Een beetje vergelijkbaar met bullepees. € 1,50 per stuk. Om te proberen krijg je bij een bestelling van een grote zak Zilversnacks van 30 euro of 10 kleine zakjes van 40 euro 2 stukken geelhaar gratis. Verzenden is gratis.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Speuren

Wil je ook (leren) speuren met je hond? Dat kan! Speuren of zoeken hier op het erf, in ons aangrenzend bosje of in de prachtige omgeving hier. Onder begeleiding van Nelleke met als uitgangspunt het uitvinden wat jij en je hond leuk vinden en jullie band versterken.

 

Dit is in principe 1 op 1 maar kan ook met een klein groepje of met z’n tweeën. Het moet vooral leuk zijn! Neem contact op met Nelleke om de mogelijkheden te bespreken. De eerste keer is gratis als kennismaking.